Friday, July 6, 2012

Segmen: CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum again readers :)




1st contest for new month..jum join contest bro hairy ni..nak join? SINI

#Kenapa anda suka masuk blog Hazwan Hairy?

saya suka masuk blog Hazwan Hairy kerana....erm,,formal nya..bro hairy,farah nak rockers sikit boleh?hehehe..



farah suka masuk blog bro hairy ni sebab ni kan blog retis gitu,,hehehe..bro hairy ni sempoi..entry dia mesti rilek punya..nak bincang hal serius pun bro hairy punya pembawakan memang sempoi-sempoi bahasa..jadi,farah sebagai reader pun tak tension-tension dahi kerut seribu bila baca..one more thing,farah ni kan newbie lagi jadi bila ada blog otai cenggini boleh jadi bahan rujukan :) lastly,bro hairy ni da buat contest..banner yang beliau guna untuk contest sama je jadi tidak menyusahkan kita kalau kita pernah join contest yang dolu-dolu :D


12 comments:

hairy said...

salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
all the best for u..

sebak lak baca..hahaha...tq sgt2 lg..

eiqa azra said...

jemput join GA.. :)

6 http://ctrie.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-eiqa-ain.html

maszull said...

assalamualaikum farah...selamat bersegmen yer...:)

Cioccolato World said...

good luck ^^

hairy said...

tgh list entry tuk d BW smbil cari pemenang

aisyah humaira' said...

all the best :)
niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D
niera follow sini dan salam perkenalan :D
follower ke 100 !!


www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Silent Thinker said...

singgah...dtg dr contest yg sama...
happy blogging..
http://www.safiyahezora.blogspot.com/

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Nor Zilla Sensei said...

dtg blogwalking dr segmen yg sama :-)

http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^
goodluck ^^

Deary Ainn said...

Salam kenal :)
kte dri contest yg sme..;)gud luck yer:)
bw n flow cnie..hehehe :)
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html