Tuesday, May 8, 2012

Bila kami BER'3.. ^^

Assalamualaikum readers :)


helloooo Tuesday..!! moga2 sihat hendaknya..hari nie,insyaALLAH Dia akan menapakkan kaki ke tanah jajahan kitaorg,Sarawak..!!korang2 doakan Dia serta bakal parents in-law aku selamat sampai yer,,aminn..! (doa jodoh kami panjang gak yer,,hehehehe..)


ok2..stop..!baik berbalik pada tajuk entry aku..nanti ntahapapa aku dok merepek..lagi pusing kepala korang..siap da burung yg terbang keliling kt kepala,,hahaha..


last Saturday aku hangout dgn sebahagian sahabat2 aku masa high school musical dulu..hehehe,,bajet Vanessa Hudgons laaaa sangat..!!


mesti korang malas nk baca panjang2 kn..??(ala,,aku yg malas nk taip panjang2 sebenanya..hehehehe :p)
layan gamba jer la..Zasssssssss..!!


aku yg paling lewat datang,,hehehehe..DATIN katakn..sampai jer terus g KFC..LAPORRRRRR!!


senyum sbb kenyang :D

alalala...

lepas tu kitaorg pn merayau2..window shopping jer,,xsempat nk shopping pun -.-' lepas tu kn.. TINGGG,,cahaya mentol muncul tepi kepala..jum tengok wayang..hahahah,,kawan aku c kecik nk tengok Avenger..aku pun on jer sbb xrugi pn kalau nk tengok lg..last2 xjadi sbb paling awal pn start jam 2 ptg..kompom lambat habis punya.fikir punya fikir kitaorg pn decide tengok cita Berani Punya Budak..ermmm,,3 bintang la..lebih minat cita org puteh..!!


kena candid time dudok xsopan -.-

say hye to my little friend :)

 masa dlm cinema..

 me with CERMIN SEGI EMPAT.. @.@

text dgn bf la tu..


oleh kerana masa masih panjang,kitaorg pn cari spot baik punya..makan sambil borak2..nk mengamalkan hidup sehat katakan,,mesti la amik makanan yg sihat2..jum makan BUAH-BUAHAN,,hehehe..

 opss,,macam pelahap jer..


nk gtau dia minum juice la tu..huh
mereka jer layan juice segala bagai..lebih2 pulak korang nie..

aku pulak masa nie teringin nk makan sweet corn..korang mesti salu makan kn..??kalau idak,,xyah jd org Malaysia,,heheheh..nk dijadikan cita pulak..haA,,nie yg menyebabkan aku hangin ari tu..aku g la order kn..depa kata corn tu belom masak lg,kena tuggu 10 minit..aku ulang sali lg erk,,10 minit..sebab ingin sangat jd aku gtau la nanti aku amik lg..nk 3 cup..then,,after 10 minutes aku g la kiosk tu lg..aku ingatkan corn tu masih mentah lg,jd aku dok la tggu depan kaunter tu..lama beb..aku memang dh hampir2 mengeluarkan asap amarah..depa pulak dok gelak2,gurau2..bukan main lg erk..tiba2 datang 1 customer nie.."dik,sweet corn besar 1.." BOLEH PULAK DIA TERUS G BUAT..!!! aku pun..?!! erk..??!! bukan aku lg awal 15 minit td dh order ker..??sakit hati masa tu bai..!!aku terus  tanya sweet corn ku mana?boleh pulak dia kata "eh,,lupa..kejap yer.." pffttt...aku terus jer blah..! xsempat la sweet corn tu masok dalam perut aku =.=
lepas meluah rasa amarah aku kt kawan2 aku,,kitaorg pn blah..sbb tukang amik masing2 dh otw..mereka siap gelak2 denga kisah menyayat hati aku tu..

me,wien n deey (nama komersial katakn.)

#nie baru bila bertiga..hehehe,,belum cukup kuota lg..nantikan yer..hehehe,,da 7 org lg..AKU SAYANG KORANG :))





2 comments:

Deey said...

why my pic up there ada blue screen ckit dbah nya? =.=

Farah Izni said...

sbb masa uplaod da thunder la yayunk..hahaha