Saturday, May 12, 2012

petang sabtu yg indah ~

Assalamualaikum readers :)

jam nenunjukkan 4.27 petang saat tangan tengah menari2 atas keyboard nie..what a wonderful saturday.. !! tp aku kerja la,,huhuhu..hujan jadi xdapat den nk ke site..arghhh..!! xhujan pn kadang2 xg site gak,,hehehe..



dari tengah hari aku dok buat piling records..actually piling record tu kena record masa awl2 projek dulu..saat pile tu kena cucuk dlm tanah lg..tp xdi update pulak..akhir2nya kena kelentong..jd mangsanya AKU la salah seorang nya..big boss pulak dok bising2 minta menatang alah nie by this monday,,hiusshhh..penat la dok kejar due date..kesian nya aku,,huhuhu..xpa,tolong sesama pekerja ofis kn..??weeee... (^_^)




sambil2 tu aku dok blogwalking gak,,hehehe..lappy tu memang sentiasa terbuka utk tangan serta mata aku..eh? nape da cup kfc..? iklan ker? hehehe,,xkeluar lunch..main pesan je dengan kawan tadi..sebab? nk blogwalking,,hahahah..sanggup u..

kerja2 mengelentong suda..tinggal nk total up je g..ha,ini yg malas nie..angka dh la banyak..bikin aku konfius je (~.~)
niat dihati nk past kt dak2 askar kecik kt rumah,,hehehe..bagi diaorang wat latihan 'kira2'..
now..menanti detik 5 petang :))

4 comments:

ejulz said...

hahaha.. tpaksa la buat.. hehe

Zaidalifah Hussin said...

hai.. bonde singgah sini

Fariz Reza said...

Assalam...Erm tak tau lagi bila nak pergi sarawak ....hehe nak suggest boleh je (^_^)

Cik Puan Izan❤ said...

hai...salam kenal...sis follow blog ni yer... ^__^